Екстрим та сімейні цінності гурту DASH в кліпі на пісню “7Я”

Нещодавно київський гурт Dash презентували свій новий кліп на пісню  “7Я”. Вже з перших хвилин перегляду відчувається качовий і твердий настрій хлопців, який вони передають якісною подачею, та який лише наростає з мелодією та подальшим переглядом. Самою атмосферою це все нагадало ранню творчість Limp Bizkit та KoЯn, особливо  “стрітовий” стиль одягу хлопців з снепбеками. Вокаліст в чорних тонах з бандамою “країни сонця, що сходить”  (наче фан JDM культури); коровий драммер з “jackass”-футболкою та лого бомбінгом на футболці (якого не вистачало по стилю в Defiler); басист, який видає жирного басу, в своїй сорочці виглядає наче брутальний канадський лісоруб; коровий гітарист в чорних тонах “толстовки” та “лес полом”.

Здається, наче ти дивишся кліп якогось культового зарубіжного гурту, але ні, це все рідне – українське і до дідька крутіше за перераховані іноземні гурти, по тій причині, що це наші хлопці, які не поступаються ні моді, ні звучанню Заходу. Вся робота над відеорядом була пророблена надзвичайно якісно і разом з цим простежується чіткі грані між технічним та душевним аспектом постановки. Слід відзначити, що першими цей кліп побачили не представники преси чи якісь інтернет-видання, а саме фанати гурту, які побували на концертах туру “Family Trip” і які є справжньою сім’єю DASH.

Фото Vlad Kemenyash.

Кліп знятий в стилі фільму “Selfieparty”. До зйомок були запрошені друзі гурту і це дуже круто спрацювало. В  кліпі панує атмосфера драйву, але при цьому відчувається теплота відносин всіх задіяних в ньому людей. “Всі ми молоді – всі ми різні, але в нас один шлях” – в кліпі видно представників різновекторних видів зайнятості, інтересів та стилів одягу: від дредового чувака (в тому ж КоЯn-стилі) до здорованя-спортсмена, від вуличних стріт-пейнтерів до корових хуліганів-мошерів, ну і як уже без гарних дівчат в кадрі. Всі ці фактори вирізняють під собою єдиний сенс: ми можемо відрізнятись деякими моментами – це нормально, але всі ми одна сім’я, адже нас об’єднала музика і ми віддаємо всіх себе тому, що любимо.

Фото Vlad Kemenyash.

Це наче більш еволюційне продовження пісні “Моя субкультура” чернівецьких панків з Серцевого Нападу , але в більш сучасному та важкому форматі, адже, колись зовсім юні неформали того часу вже виросли, та роздають непоганого такого м’яса в кліпі. Команда порталу бажає творчого натхнення гурту та по-більше релізів такого формату, бо драйв – це ваша стихія і ви вмієте його робити. Закликаємо всіх читачів та фанів DASH підписуватись на офіційні спільноти гурту в Facebook та VK, а також тиснути лайки під відео на офіційному каналі гурту в YouTube.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ЗАКРИТИ

Повідомити про помилку